Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

STURE & SINDY


Sture och Sindy är två snälla, försiktiga och gosiga katter som kom från ett djurskyddsärende där vi tagit hand om över 40 katter. Båda katterna är lite försiktiga när man först kommer till dem, då de vill se att man vill dem väl, men när de förstår att man är snäll så vill de väldigt gärna gosa, och då stryker de sig mot varandra, trampar och mår gott.

Sindy är den lite mer försiktiga av dem två, men är oerhört tacksam för kärlek och gos. Hon blir så glad när man ger henne uppmärksamhet, och lägger sig gärna ner för att bli kliad runt nacken. Hon är en stillsam och snäll katt som behöver landa i ett för-alltid-hem för att växa i självförtroende, men vi tror att hon kommer att ha en fantastisk fin utveckling i ett lugnt hem. Hon blir mer och mer gosig, och kommer direkt fram nu för att gosa. Hon älskar sin kompis Sture, och de har en väldigt fin relation till varandra.

Sture, med sina små öron, har en blick som gör att hjärtat smälter. När han ser att man är snäll så blir han väldigt glad, och då vill han bli kliad på huvudet (dock inte vid öronen), och han stryker sig gärna mot Sindy samtidigt. När Sture blir riktigt glad så får han en burrig svans (!), och så blir han alltid lite sugen på mat. Så mitt i goset vill han gärna gå och äta lite torrfoder, sedan kommer han tillbaka för mer gos.  

Sture och Sindy skulle väldigt gärna vara innekatter på landet (ej i villaområde eller nära en större väg), vi tror att de skulle trivas i ett lite större hus om det finns en innätad veranda eller dylikt som de kan vara ute på. Det behöver dock vara en lite större inhägnad uteplats, inte bara en liten balkong, för dessa katter är vana att få frisk luft. Det viktigaste för Sture & Sindy är dock att de får en husse/matte som visar att katterna är älskade. De är så tacksamma för mat, trygghet och gos, och vi tror att de kommer att bygga starka band med sin framtida familj.

Vi tror inte att Sture & Sindy vill bo i barnfamilj, då de inte har så stort självförtroende ännu. De behöver få utvecklas i egen takt, i ett hem där de får komma och gosa och bygga tillit med husse/matte över tid. Det här är två snälla, kärleksfulla katter som kommer att älska att bo i ett lugnt hem med chansen att ligga i en soffa om kvällarna. Kontakta oss gärna med en intresseanmälan om du vill veta mer om Sture & Sindy! Vår intresseanmälan finner du HÄR.