Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

SOFIA

En snäll och lite försiktig liten tjej på 7 månader söker ett tryggt för-alltid-hem! Sofia kom till oss i ett större djurskyddsärende där hon levt tillsammans med många andra katter. Hon var undernärd och lite rädd när hon kom till oss, men är idag en nätt och positiv liten tjej som har mycket kärlek i sin lilla kropp.

Sofia är kelig och gosig när hon känner sig trygg, och väldigt snäll mot andra katter. Hon har dock visat att hon är rädd för barn (när barn hälsat på här på djurhemmet), så hon vill inte bo i en familj med barn under 10 år. Sofia vill ha en snäll kattkompis och en husse/matte som visar henne att hon är älskad. Hon skulle kunna bo som innekatt i ett hem där det finns utrymme att vara aktiv och där hon kan gå ut på innätad balkong eller dylikt, eller så skulle hon kunna bo som både inne- och utekatt på sikt (på landet, ej i villaområde). Vi har gärna dialog om hennes behov och de förutsättningarna som finns i för-alltid-hemmet.

Sofia bor på vårt djurhem, där man kan hälsa på henne på bokad tid. Varmt välkommen att höra av dig med en intresseanmälan om du vill träffa fina Sofia! Vår intresseanmälan finner du HÄR.