Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

SANSA & SUSSIE


Två underbara honkatter söker ett för-alltid-hem där de får bo som både inne- och utekatter! Sansa (översta bilden) och Sussie (nedersta bilden) kom till oss för några år sedan, då de gick hemlösa här i Värmland. Sussie var då kattunge (hon är född 2014, medan mamma Sansa är född ca 2010). Båda katterna adopterades så småningom ut till ett hem där de haft det bra, men när förutsättningarna förändrades där hemma (genom tillökning i familjen) visade katterna att de inte längre trivdes. Ingen av katterna vill bo i en familj med unga barn, utan de vill bo i ett lugnt hem där de kan gå in och ut som de vill.

Båda katterna är keliga och tillgivna, och älskar närkontakt. Sedan katterna kom tillbaka till oss har de kommit närmre varandra igen, och efter att ha trott att de kanske ville bo på skilda håll så vill vi nu att de ska flytta tillsammans.

Sansa och Sussie vill bo i ett hem där de får gosa mycket med matte/husse, och även om de inte vill bo med småbarn där hemma så skulle de säkert uppskatta en lillmatte eller lillhusse som är lite äldre. Båda katterna är självklart kastrerade, ID-märkta (öronmärkning + chip), vaccinerade och hälsokollade. De bor just nu på vårt djurhem, där de trivs bäst med att ligga ute i rastgården och känna frisk luft och hålla koll på fåglar och ljud runt omkring. Vi vet att de längtar ut - de vill jaga möss och rulla sig i gräset... Dessa katter längtar verkligen efter ett för-alltid-hem, så vi uppskattar intresseanmälningar på dem så snart som möjligt. 

Om du är intresserad av att adoptera Sansa & Sussie är du varmt välkommen att fylla i en intresseanmälan HÄR.