Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

RUTGER

Rutger är en mycket försiktig katt som har lite dåligt självförtroende, men han är en supersnäll katt som bara vill bli älskad. Han tycker att det är läskigt med nya människor och ljud, men han är världens finaste kille, och han längtar och väntar på en snäll matte/husse som ska adoptera honom. 

Rutger vill bo som innekatt i ett lugnt hem, gärna med en väldigt snäll kattkompis. Om husse/matte är hemma väldigt mycket så kan han eventuellt bo som ensamkatt, men det beror lite på förutsättningarna, för vi vill inte att Rutger ska vara ensam många timmar om dygnet. 

Denna snälla, försiktiga, blyga kattkille bor på vårt djurhem, där han hoppas att någon ska upptäcka just honom, även om han inte riktigt vågar komma fram och hälsa när du kommer. Vi har lovat honom att det finns ett för-alltid-hem som är perfekt för just honom där ute någonstans. Om du tror att det är hemma hos dig, varmt välkommen att kontakta oss med en intresseanmälan!
Rutger väntar.
..

 

Om du vill veta mer är du välkommen att fylla i en intresseanmälan HÄR, och så kontaktar vi dig för att boka besök på vårt djurhem.