Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

ROLLE

Tittut! Det här är Rolle, och han söker ett för-alltid-hem hos en husse/matte som erbjuder ett kärleksfullt, lugnt hem utan barn eller hundar!

Rolle irrade omkring som hemlös (okastrerad, omärkt och förvildad) vid Ilanda i ungefär ett års tid innan han kom till vårt djurhem. Han har gått igenom en fantastiskt fin utveckling sedan han kom till oss. Från att ha varit livrädd och fräst åt oss så fort vi kommit nära så är han nu en riktig kelgris när han känner sig trygg! Han har den senaste tiden vågat sig ut på djurhemmet för att leka, och han visar mer och mer livsglädje. Det här är en snäll katt som vill bo i ett lugnt hem där han på sikt kan bli både inne- och utekatt i ett hem på landet. Han har fått nog av trafikerade områden...

På filmen nedan kan du se Rolle på djurhemmet. Han växer i självförtroende varje vecka, och i rätt hem tror vi att han kommer att blomma ut till en tryggare och ännu mer social kille. Rolle är väldigt snäll mot de andra katterna på djurhemmet och vill gärna ha en kattkompis i sitt för-alltid-hem. Kontakta oss gärna med en intresseanmälan om du vill boka tid för att träffa Rolle! Vår intresseanmälan finner du HÄR. Varmt välkommen att höra av dig!