Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

Murre & Mira

Två underbara ungkatter på ca 6 månader är nu redo att flytta till ett för-alltid-hem. Murre (grå med vita tecken) och Mira kom till oss efter att de bosatt sig på en veranda hos privatpersoner som hade eftersökt ägare i hela området. Katterna var magra och hade troligtvis gått med öronskabb sedan födseln, då de hade öronen fulla med avföring från skabbdjuren. Ingen ägare hörde av sig trots efterlysningar, så Murre & Mira är nu skrivna på Djurskyddet Karlstad, och de har fått den veterinärvård de behövde. De är nyligen kastrerade, vaccinerade, chippade och öronmärkta, och självklart fira från öronskabb. Nu väntar de bara på att en framtida husse/matte ska komma på besök!

Murre är en nyfiken liten kille som vill vara med lite överallt. Han är en matglad katt som älskar att busa, och när han har tid att vila så gör han det gärna i någons knä. Mira är en pratig tjej som älskar att busa med brorsan, och hon ligger gärna bredvid i soffan och myser. Båda vill gärna vara med och spela TV-spel i sitt jourhem också, som synes på bilden. 😊

Murre & Mira ska flytta tillsammans, och de söker ett hem där de både får busa och gosa mycket, gärna i ett hem med lite äldre barn eller i ett hus på landet där de på sikt kan bli både inne- och utekatter, för de har mycket bus och nyfikenhet i kroppen. Om du är intresserad av att adoptera dem är första steget att fylla i en intresseanmälan online. Den hittar du HÄR. Vi kontaktar dig efter att vi tagit emot din intresseanmälan, för vidare dialog.

Varmt välkommen att höra av dig!

Tillbaka till KATTER