Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

MARTIN


Martin är en superkelig, mysig katt på ca 6 månader som gärna vill vara i famnen och gosa. Han älskar närkontakt, och längtar nu efter en alldeles egen husse/matte att älska. Han har fäst sig mycket vid jourhemsmatte, som han ger massor av kärlek till, och han ligger gärna nära henne på nätterna.

Martin är blind på ena ögat (medfödd skada på hornhinnan) så han ska bo som innekatt. Vi märker dock inte av hans handikapp - han är med och busar och leker som de andra katterna han bor med.

Om husse/matte är hemma om dagarna så kan Martin eventuellt bo som innekatt, då han älskar kontakten med oss tvåbenta mest av allt, men han bor också gärna med en eller flera snälla kattkompisar.

Martin är en katt som har väldigt mycket kärlek i sin lilla kropp, och om du längtar efter en kelig och gosig familjemedlem som vill vara med i soffan på kvällarna så är Martin kanske den perfekta matchningen. Självklart ställer vi krav på att det ska vara ett för-alltid-hem, liksom för alla våra katter.

Om du är intresserad av Martin är första steget att fylla i en intresseanmälan. Den finner du HÄR. När vi tagit emot den kontaktar vi dig för att boka besök. Varmt välkommen att höra av dig!