Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

Lilla My

Lilla My är en försiktig katt som älskar att ligga och sola sig i utegården när det är fint väder. Hon kom till oss med två kattungar, som hon var en duktig mamma åt. Lilla My är troligtvis född utomhus, och har nog inte haft så mycket kontakt med människor innan hon kom till oss. Hon är fortfarande rädd för närkontakt, men vill gärna att man pratar med henne så att hon får lyssna och känna kontakt på det sättet. Lilla My är en katt som kommer att behöva tid i sitt för-alltid-hem för att känna sig helt trygg. Hon behöver få utvecklas i egen takt, för hon kan bli stressad om man försöker klappa henne. Däremot tycker hon om interaktion med oss tvåbenta så länge som man respekterar hennes integritet, och hon älskar att bli bjuden på mat och godis.

Lilla My kommer bra överens med alla de andra katterna på djurhemmet, men tar inte så mycket plats bland dem. Hon tycks inte ha något behov av att ligga nära en annan katt även om hon kan "buffa" med huvudet på sina kompisar när hon kommer ner för att äta. Hon gillar inte när man kommer för plötsligt inpå, och om man leker med henne så låter hon andra katter busa med leksakerna först. Däremot vill hon gärna kika runt på djurhemmet i egen takt. När det är som lugnast på djurhemmet kommer Lilla My fram som mest. Vi vill därför att hon ska bo i ett lugnt för-alltid-hem, gärna med bara en husse/matte och kanske en eller flera katter i hemmet. Lilla My vill bo som innekatt i ett hem där det finns eller kommer finnas en innätad balkong eller dylikt.

Eftersom Lilla My inte är en katt som kommer fram när det kommer besökare till djurhemmet så är det lite svårt att visa hur fin och snäll hon är. Vi hoppas dock att någon kommer att ge henne en chans att bli en familjemedlem i ett hem där hon får möjlighet att blomma ut. Hon förtjänar en andra chans i livet. <3

Om du är intresserad av att adoptera Lilla My vill vi att du börjar med att fylla i en intresseanmälan här på vår hemsida (klicka HÄR), så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Varmt välkommen att höra av dig!

Telefon: 054 – 53 47 06

TILLBAKA TILL "KATTER SOM SÖKER HEM"