Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

LILJA

Lilja är född 2016, och hon söker ett lugnt hem utan barn eller hundar. Hon vill ha minst en kattkompis och hon vill bo som innekatt med tillgång till inhägnad balkong eller dylikt.


Lilja kommer från en kattkoloni där katterna matats utomhus men aldrig fått komma in i huset. Hon är van vid att ha människor en bit ifrån sig, men närkontakt är fortfarande otäck om hon inte fått studera människan ett bra tag. Hon behöver se att man är snäll och att man följer sina rutiner runt henne, det ger henne trygghet. Vår ”mattant” på djurhemmet får gosa med Lilja när det är matdags, då är hon väldigt gosig. Så bara hon får tid med nya människor så hon kan analysera dem, så kommer tryggheten med all säkerhet att öka och Lija kommer att få ett bättre självförtroende.


Lilja behöver bo i ett lugnt hem. Det kan ev. fungera att bo tillsammans med äldre, lugna barn, men det ska vara ett lugnt hem om Lilja ska kunna ges förutsättningar att fortsätta utvecklas på ett bra sätt. Hon vill inte bo som ensamkatt, så kattkompis ska finnas i nya hemmet. Hon kommer förmodligen att vara nöjd med att ha en inhägnad uteplats istället för att gå fritt utomhus. Att tänka sig Lilja som utekatt i dagläget är svårt, då hon ännu är så försiktig och vaksam på allt runt henne.

Vi hoppas att det finns en husse/matte som vill erbjuda Lilja ett kärleksfullt hem. Varmt välkommen att kontakta oss för mer info!


Klicka HÄR för att skicka in en intresseanmälan för adoption av Lilja.