Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

LACEY


Lacey är en katthona som kom till oss i samband med att vi tog in ca 16 katter i ett djurskyddsärende hösten 2016. Hon hade inte så mycket kontakt med människor den första tiden i hennes liv, så vi jobbar med henne på djurhemmet för att bygga tillit till och förtroende för oss tvåbenta. Lacey är en nyfiken katt som trivs bra i sällskap med andra katter, och vi ser stora potential till att hon ska bli en tryggare och mer social katt bara hon får tid att landa lite. De kattkompisar som kom från samma ärende som Lacey men som kom till oss tidigare har utvecklats väldigt positivt hos oss och i sina för-alltid-hem, så katterna från detta ärende har haft väldigt bra förutsättningar till en positiv utveckling.

Lacey vill bo tillsammans med minst en kattkompis (gärna fler) i ett lugnt hem där det inte finns (eller kommer finnas) små barn. Hon kan bo som innekatt om det finns möjlighet för henne att gå ut på innätad balkong eller innätad uteplats. På sikt skulle hon eventuellt kunna bli både inne- och utekatt, men det skulle kräva att hon först måste bo som innekatt en längre tid, och området måste vara på landet då Lacey inte är van att bo vid trafikerade vägar.

Denna tjej älskar att bli bjuden på blötmat, och hon är väldigt snäll mot andra katter. Hon är också nyfiken på vad som händer på djurhemmet, och vi tror att hon kommer att utvecklas väldigt mycket bara hon får en chans att bygga upp sitt självförtroende lite. Om du skulle vilja träffa Lacey är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan - den finner du HÄR. När vi tagit emot din intresseanmälan kontaktar vi dig för vidare dialog eller besök på djurhemmet. Varmt välkommen att höra av dig!