Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

Inez

Lilla Inez är nu tillbaka hos oss efter att hon var utadopterad en kort tid. Det visade sig att Inez inte vill ha en kattkompis, utan hon vill bo som ensamkatt.

Vi söker därför ett för-alltid-hem åt Inez där hon får bo som innekatt hemma hos någon som är hemma mycket och kan ge henne massor av kärlek. Inez älskar att tvätta jourhemsmattes hand för att visa kärlek, och hon älskar att bli ompysslad. Hon är lite rädd om sina öron eftersom hon förfrusit dem (så hon har rundade örontoppar, som en liten nallebjörn <3).

Nedan kan du se en kort film på Inez när hon bodde i ett tidigare jourhem. Sedan dess har Inez utvecklats väldigt mycket, och hon har blivit tryggare och mer social. Nu vill vi hitta ett för-alltid-hem där Inez kan bo som ensamkatt, med en husse/matte som vill gosa mycket.

Om du är intresserad av att veta mer om fina Inez är du välkommen att fylla i en intresseanmälan HÄR, så kontaktar vi dig för vidare dialog.

 

Ingen tycks veta var Inez kom ifrån från början, men vi vet att hon matades av en äldre man en längre tid. Tyvärr fick hon aldrig komma in i värmen under den perioden, utan hon fick klara sig ute, oavsett väder. Hon drabbades av njurproblem och dessutom förfrös hon öronen av kylan. Älskade Inez kom till slut till oss via en omtänksam privatperson som ville att Inez skulle få hjälp när den äldre mannen inte längre bodde kvar. Så Inez fick en chans.

Hon äter numera specialfoder för katter med njurproblem, och hon är kastrerad, vaccinerad, och ID-märkt både med örontatuering och chip. Hon bor i ett av våra jourhem, och väntar bara på att någon ska höra av sig så att hon kanske får en alldeles egen husse eller matte. Inez vill bo som ensamkatt och som innekatt, och det enda kravet hon har är att man ska gosa mycket med henne.


TILLBAKA TILL "KATTER SOM SÖKER HEM"