Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

GUSTAV

Gustav är en underbart pratglad och gosig kattherre i sina bästa år, som längtar efter en husse/matte att få kela med. Gustav kommer från ett hem där hans ägare blev sjuk och inte längre kunde ta hand om honom, så han är van att bo som innekatt och vill bo så i framtiden. Han är väldigt social och mysig, men ogillar barn; däremot tycks han vara rätt ok med hundar. Vi vet inte hur han skulle gå ihop med andra katter då han aldrig bott med en annan katt, så vi vill att Gustav får bo som ensamkatt i sitt för-alltid-hem.

Gustav är 8-9 år gammal, och har en härlig personlighet. Om han har tråkigt kan han sitta och småprata lite för sig själv i hallen i jourhemmet. :)

Även om Gustav vill bo som ensamkatt så vill han nog inte vara själv hemma alltför länge på dagarna, så det är bra om husse/matte är hemma en del.

Gustav kan tyvärr inte bo kvar i jourhemmet så länge till då jourhemmet snart ska åka på semester, så vi tar gärna emot intresseanmälningar för adoption så snart som möjligt.
Om du tror att du kan erbjuda ett hem som matchar det vi beskriver här skulle vi bli väldigt glada över att ta emot en intresseanmälan från dig. Du hittar vår intresseanmälan online HÄR. När vi tagit emot din intresseanmälan kontaktar vi dig så snart vi har möjlighet för att boka tid hos oss. Efter besöket på djurhemmet kan vi boka in besök hos Gustav (kanske i direkt anslutning till att du träffat vår personal på djurhemmet och gått igenom intresseanmälan etc.).

Varmt välkommen att höra av dig!

 

TILLBAKA TILL "KATTER"