Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

GURKAN

  Gurkan med sitt "hjärta upp-och-ner" över nosryggen. <3

Gurkan är en hankatt som haft en fantastisk utveckling på vårt djurhem. När han kom till oss var han rädd och försiktig. Han är idag en mysfarbror som älskar att kela om man tar det lite lugnt - om det blir för mycket säger han ifrån. Gurkan spinner och trampar med tassarna när man pratar med honom, och lägger sig gärna upp-och-ner i väntan på att bli kliad runt halsen.

Gurkan är snäll mot andra katter och trivs bra i sällskap med andra, men vi har inte sett att han har behov av att ligga nära någon eller tvätta (eller bli tvättad av) en annan katt. Vi tror att Gurkan skulle trivas bäst som innekatt, med möjlighet att gå ut på innätad balkong eller utegård via kattlucka. Han är kastrerad, ID-märkt, vaccinerad och hälsokollad, och redo att ta emot besök!

Om du är intresserad av att veta mer om Gurkan vill vi att du börjar med att fylla i en intresseanmälan. Den finner du HÄR. När vi tagit emot din intresseanmälan kontaktar vi dig så snart som möjligt för att boka besök på vårt djurhem. Varmt välkommen att höra av dig!