Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

EVERT

  

Evert är en "ung farbror" född 2013. Han är ganska lugn men nyfiken, och känns lite äldre än vad han faktiskt är på grund av att han är så lugn i sig själv. Evert är väldigt snäll mot andra katter och vill bo tillsammans med minst en annan katt. Han tycker mycket om kompisen Eddie, som han gärna skulle flytta med om framtida husse/matte vill adoptera två katter, men både Eddie och Evert skulle må bra av att bo tillsammans med en mer social, trygg katt som kan visa dem att närkontakt med oss tvåbenta är ok. Evert vill inte bli klappad, men han kan tolerera klapp-pinnen lite grand när vi jobbar med honom i socialiseringen. Han funderar dock väldigt på vad man vill när man närmar sig, och sticker gärna iväg. Han är inte på något vis utåtagerande eller "fräsig", utan håller sig bara på lite avstånd då han har lite dåligt självförtroende. Matte/husse behöver jobba lite med Evert för att bygga hans självförtroende, men vi hoppas att det finns någon som kan erbjuda Evert ett liv i trygghet. Han förtjänar verkligen att få komma till ett lugnt hem där han får känna sig älskad.

Evert är faktiskt lekfull när han känner sig trygg och busig, men det går inte att initiera lek med honom om han inte själv är på humör, för då blir det bara konstigt för honom och leksakerna blir läskiga. Vi tror att Evert skulle älska att bo med en social honkatt i ett för-alltid-hem (med eller utan Eddie). Evert vill bo som innekatt med tillgång till innätad balkong eller dylikt.

Om du är intresserad av att veta mer om Evert vill vi att du börjar med att fylla i en intresseanmälan. Den finner du HÄR. När vi tagit emot din intresseanmälan kontaktar vi dig så snart som möjligt för att boka besök på vårt djurhem. Varmt välkommen att höra av dig!