Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

ELVIRA


Elvira är en näpen, nyfiken och charmig kattdam som kommer från ett djurskyddsärende där katterna inte haft så mycket kontakt med oss människor. Hon har fått kämpa för överlevnad, och är nu väldigt tacksam för en varm plats att sova på och mat på regelbundna tider. Elvira är en katt som utvecklas positivt vecka för vecka på vårt djurhem. När hon först kom till oss hade hon ingen aning vad hon skulle göra med leksakerna vi visade henne, men nu tycker hon att det är roligt att jaga bollar på golvet i lokalen. Hon kan dock bli rädd om man kommer för snabbt emot henne, och hon vill inte att man rör henne. Däremot sitter hon gärna med på bordet för att se om det bjuds på något gott, och hon är ganska nyfiken och vill vara med och kika på vad som händer.

Vi tror att Elvira kommer att blomma ut i ett för-alltid-hem där husse/matte inte har några krav på henne. Hon kanske aldrig kommer att söka närkontakt eller vilja bli lyft, men hon kommer troligtvis att bli en underbar kattkompis till en eller flera katter som vill ha sällskap, och hon kommer säkert att älska att interagera med husse/matte på olika sätt. Elvira är en katt med stor personlighet, och hon funderar mycket på det hon ser. Vi som träffar henne dagligen tycker att hon är en oerhört charmig liten dam som kikar fram där man minst anar. Elvira vill bo som innekatt i ett lugnt hem, och hon vill ha tillgång till innätad balkong eller innätad uteplats där hon har möjlighet att gå ut och få lite frisk luft. Hon bor gärna tillsammans med minst en social och trygg kattkompis.

Om du är intresserad av att träffa Elvira eller om du vill veta mer om henne är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss. Den finner du HÄR. Varmt välkommen att kontakta oss! Elvira väntar...