Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

Elsa

Elsa är en försiktig tjej som har varit en duktig mamma åt (minst) en kull kattungar. Hon kom till oss från ett större djurskyddsärende där hon fått kämpa för överlevnad. Nu har hon för första gången en trygg plats inomhus där hon får mat regelbundet och möjlighet att umgås med oss tvåbenta.

Elsa är fortfarande inte bekväm med närkontakt, men vi jobbar med henne för att bygga hennes självförtroende kring oss. Elsa är en katt som inte tar så mycket plats - hon vågar inte riktigt komma ut i lokalen när vi har besökare, och hon låter andra katter gå före till maten. Hon är dock oerhört snäll mot andra katter, och ligger gärna nära intill sina kompisar. Hon är extra bra kompis med Zenita som bor i samma box som Elsa. De skulle kunna flytta till samma för-alltid-hem, men då skulle det behöva bo en mycket trygg och social katt i det hemmet för att Elsa och Zenita skulle utvecklas på ett bra sätt. Tillsammans är de lite för skygga för att utvecklas positivt i ett för-alltid-hem, tror vi. Elsa är en vacker tjej som vill bo i ett lugnt hem som innekatt. Hon vill ha tillgång till innätad balkong eller dylikt.

Om du är intresserad av att veta mer om Elsa eller om du känner att du skulle kunna erbjuda henne ett framtida hem, fyll gärna i en intresseanmälan HÄR. Vi kontaktar dig då får att boka tid på vårt djurhem!


Tillbaka till KATTER