Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

EDDIE

Eddie föddes år 2015 och tillbringade den första tiden i livet i en mindre kattkoloni, där ett tiotal katter bodde i uthus på platsen. Eddie fick inte möjlighet att spendera tid med oss tvåbenta som kattunge, så han har inte varit van att "umgås" med oss människor förrän han kom till vårt djurhem. Eddie är en nyfiken katt som ofta ser väldigt förvånad ut. :) Han har stora runda ögon och vill gärna vara med och kika på vad som händer, bara man inte kommer emot honom så han blir rädd.

Eddie är inte bekväm med mänsklig närkontakt ännu, och han kan vara lite "skvättig" om något rör sig eller om man kommer nära - då sticker han in i sin box (till tryggheten) på djurhemmet och bevakar vad som händer ovanifrån sin tryggaste hylla. Vi vill gärna att han kommer till ett hem där det bor minst en trygg och social kattkompis som visar honom hur man kan agera kring matte/husse och att närkontakt är positivt. Eddie är social på sitt sätt eftersom han gärna vill vara med och se vad som händer, och vi tror att han kommer att utvecklas mycket i ett lugnt hem där han får bygga självförtroende. Det handlar mycket om att bygga tillit och ge Eddie rum att utvecklas.

Skulle du kunna tänka dig att erbjuda Eddie ett för-alltid-hem? Han är en fin kompis åt andra katter och vill bo som innekatt i ett hem utan barn eller höga ljud. Om du vill veta mer är du välkommen att fylla i en intresseanmälan HÄR, och så kontaktar vi dig för att boka besök på vårt djurhem! Varmt välkommen att höra av dig!