Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

Kalender 2017

Djurskyddet Karlstads kalender för 2017 finns nu till försäljning!


Vi är väldigt stolta över årets kalender, och hoppas att du som köper den kommer att älska bilderna och solskenshistorierna som vi presenterar.

Kalendern kostar 100:-/st, och varje krona går oavkortat till Djurskyddet Karlstads veterinärkostnader.

Vänligen läs följande information om du vill köpa en eller flera kalendrar:

Det går bra att köpa kalendern på djurhemmet måndag till fredag mellan 15:15 - 17:00. Vänligen observera att vi inte kan erbjuda drop-in/besök på djurhemmet i samband med kalenderförsäljningen (då gäller tidsbokning), utan det är endast öppet hos oss för kalenderförsäljning på de tider som angivits ovan. Det går bra att betala kontant, med kort eller via Swish 123 417 1690.

Om du vill köpa en eller flera kalendrar och få dem hemskickade så mailar du till oss på kalender@djurskyddetkarlstad.se och anger ditt namn, din adress och hur många kalendrar du vill köpa. Betala sedan in totalsumman på vårt PlusGiro 70718-2 och märk betalningen med "kalender". När vi ser att betalningen kommit oss tillhanda gör vi utskicket till dig. Ca 1 veckas leveranstid gäller efter att betalningen är oss tillhanda. Pris inklusive porto för att få kalendern hemskickad är:

130:- för 1 kalender (porto + admin 30:-)
240:- för 2 kalendrar (porto + admin 40:-)
340:- för 3 kalendrar (porto + admin 40:-)
460:- för 4 kalendrar (porto + admin 60:-)
560:- för 5 kalendrar (porto + admin 60:-)

För fler än 5 kalendrar, fråga oss om portokostnaden!

Kalendern finns även att köpa på Solstadens Smådjursklinik, Evidensia Djursjukhus, Ulvsby Smådjursklinik, Pets, Arken Zoo, Djurmagazinet, Feeling, Hund & Kattspecialisten, samt Hundshopen Forshaga.

Vänligen observera att vi inte säljer några kalendrar via Facebook, på helgerna då djurhemmet bemannas av helgpassare, eller över telefon. Eventuella frågor hänvisas till kalender@djurskyddetkarlstad.se.

Varmt välkommen med din beställning via mail, eller välkommen in på djurhemmet måndag till fredag 15:15 - 17:00 för att köpa kalendrar! Självklart är Djurskyddet Karlstads kalender 2017 den perfekta julklappen, så passa på att köpa några extra ex av den så här inför jul! :) 🎅🌲🎁

Tusen tack till alla sponsorer som hjälpt oss trycka upp årets kalender, och ett stort tack till konstnär Henrik Malmborg som tagit de flesta bilderna i kalendern, inklusive den fantastiska framsidan på katten Zorba. Tack även till Gun Issarol, Maria Trangärd, Cassandra Björk och Ann Scott som bidragit med bilder.

Nu hoppas vi att just DU vill köpa (minst) en kalender och bidra till våra katters omkostnader! Tusen tack för ditt stöd!

Frågor om kalenderförsäljning eller kalenderorder? Kontakta oss på kalender@djurskyddetkarlstad.se!