Hjälp oss hjälpa!

Tillsammans kan vi göra skillnad.

Gåvor

Ditt bidrag, litet som stort, är viktigt för oss på Djurskyddet Karlstad. Vi finansierar främst vår verksamhet med hjälp av arv, gåvor, och medlemsavgifter, och vi är därför väldigt tacksamma för alla bidrag vi får från våra medlemmar, sponsorer och allmänheten. Tack för att du vill stödja vårt djurskyddsarbete och hjälpa oss hjälpa fler hemlösa och vanvårdade katter samt bedriva vårt djurhem! Enbart veterinärkostnaderna för våra djurhemskatter uppgår till över 200,000:- per år, så din hjälp är värdefull! 

Om du vill hjälpa oss med ett ekonomiskt bidrag kan du göra det på flera olika sätt:

 

Bidrag via vårt PlusGiro

Du kan sätta in ett valfritt belopp till oss via PlusGiro 70718-2, antingen på banken eller via din internetbank. Märk talongen eller insättningen med "gåva". Pengarna går oavkortat till de djur vi hjälper, t ex genom inköp av kattsand, veterinärkostnader och mediciner.


Bidrag via Swish

Du kan nu använda Swish och skicka valfri gåva till oss på nummer 123 417 16 90, märk överföringen med "gåva". Pengarna går oavkortat till de djur vi hjälper, t ex genom inköp av kattsand, veterinärkostnader och mediciner. Du kan även betala medlemsavgift via Swish, se sidan för medlemskap.

 

Djurskyddet Karlstad

Bidrag, Medlemskap, Gåvor, Miljöväska, Presenter

Gåvor, bidrag, medlemskap, miljöväska

Hjälp oss hjälpa! Tillsammans kan vi göra skillnad.

Faddermedlemskap

Som fadder hos oss så är du fadder för hela föreningens djur, och inte för ett speciellt, eftersom vi hela tiden tar hand om nya djur. Som fadder betalar man in ett belopp till djurhemmet varje månad, och man är självklart välkommen att besöka djurhemmet och träffa de djur man aktivt hjälper. En del av våra faddrar skänker 50:-/månaden, andra skänker så mycket som 1000:- varje månad. Det är helt upp till dig hur mycket du vill skänka som fadder - varje krona gör skillnad! 

I menyn till vänster här finns en länk till faddersidan. Om du vill bli fadder hos oss, skicka dina kontaktuppgifter till:

blifadder@djurskyddetkarlstad.se 

så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du får då ett faddernummer av oss som du använder vid inbetalningarna.  

 

Kontant gåva i bössa eller på djurhemmet

Om du vill skänka en slant till vårt djurhem och våra katter går det bra att använda sig av våra insamlingsbössor som finns utplacerade på en rad olika ställen i Karlstad med omnejd, inklusive djurhemmet. Om du äger eller jobbar i en butik eller någonstans där ni skulle kunna ställa en insamlingsbössa, kontakta oss gärna!  

 

Testamente

Den som vill skriva testamente till förmån för Djurskyddet Karlstad är självklart varmt välkommen att testamentera medel till föreningen. För att det ska vara lagligt bindande måste föreningens namn, adress och organisationsnummer anges. Kontakta oss för eventuella uppgifter. En specifikation av vad som testamenteras (belopp, % av kvarlåtenskap, fastighetsbeteckning och beskrivning etc.) måste finnas med i testamentet, som måste vara egenhändigt underskrivet samt bevittnat. Om du vill att vi skickar dig en mall för testamente, kontakta oss på emailadressen styrelsen@djurskyddetkarlstad.se eller ring oss på 054 - 53 47 06. 

 

ÖNSKELISTA MAT/SAKER

Om du vill skänka kattmat, leksaker eller annat material till oss är vi självklart mycket tacksamma för det. Vi tar inte emot öppnade påsar med torrfoder. 

Tack till alla er underbara djurvänner!

 

Önskelista  

  • Royal Canin Gastro Instestinal torrfoder & blötmat
  • Gourmet Gold mousse (burkar)
  • Milbemax vet. för katter (avmaskningsmedel; finns på Apoteket)
  • Milbemax vet. för små katter och kattungar (avmaskningsmedel; finns på Apoteket)
  • Medelstora klösträd
  • Frimärken